LICEUL TEORETIC SCOALA MEA

Activitati

9
Dec

MY PARENT MY HERO

Școala MEA, clasa I A
12/09/2016

Proiectul aduce în prim plan părinții copiilor din Școala MEA, pe care îi invită să vorbească despre pasiunile și profesiile lor. Aflând lucruri utile și interesante despre diverse meserii, copiii au ocazia să-și identifice propriile arii de interes.

Mai mult
22
Nov

CAREER CHOICES

Liceul Teoretic Scoala Mea
13.35
11/22/2016

În cadrul programului Career Choices, elevii noștri de liceu, care fac primele alegeri legate de viitorul lor profesional, se întâlnesc cu reprezentanți ai universităților și chiar cu antreprenori de succes, având oportunitatea de a afla în mod direct informații esențiale referitoare la domeniile pe care ei le au în vizor, pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la propria carieră.

Mai mult
20
May

SCHOOL ASSEMBLY

Școala MEA
05/20/2016

În cadrul sesiunilor periodice de Assembly coordonate de catedra de limba engleză, elevii au posibilitatea de a se documenta, a pregăti și prezenta într-o maniera inedită informații legate de culturile altor țări.

Mai mult

Articole

Video

Noutati

O incursiune in trecutul tarii alaturi de Nicoleta Anghel, profesor de Istorie in Scoala MEA

Un popor nu poate există fără istoria lui. Este important să ne cunoaştem originea, să înţelegem de unde am plecat, cum am evoluat şi unde am ajuns. Pentru noi, cei de la Şcoală MEA, este important să-i ghidăm pe elevii noştri să înţeleagă istoria României în context european şi global.

Cititi mai mult..

Cameron Brunke: ne așteaptă un an plin de surprize!

Cameron Brunke este binecunoscut în Școala MEA pentru săptămânile transcurriculare și pentru competițiile creative pe care le organizează. El este însă și profesor nativ de limba engleză, scriitor și coordonator al British National Curriculum în Liceul Teoretic Școala MEA. Haideți așadar să-l cunoaștem mai bine pe unul dintre cei mai îndrăgiți profesori ai noștri!

Cititi mai mult..

Școala Altfel 2016: De la magia poveştilor la magia teatrului

Cu adevărat altfel. Aşa ne-am propus să fie săptămâna dedicată activităţilor educative informale din perioada 18-22 aprilie 2016. Vom avea poveşti şi teatru, magie şi ventrilocie, lecții de percuție muzicală şi de astronomie, activități sportive, expediţii în natură și programe de dezvoltare a abilităților de viață, toate adaptate vârstei şi preocupărilor elevilor Şcoala Mea.   ...

Cititi mai mult..

Școala Altfel 2017 „Around the world in 5 days” 27-31 martie

Am călătorit în jurul lumii, am avut povești și teatru, ateliere de ecologie, maraton de dans, magie, baloane de săpun, întâlniri cu vampiri, activități sportive, expediții în natură și programe de dezvoltare a abilităților de viață, toate adaptate vârstei și preocupărilor elevilor din Școala Mea.

Cititi mai mult..