Activitati

20
May

SCHOOL ASSEMBLY

Școala MEA
05/20/2016

În cadrul sesiunilor periodice de Assembly coordonate de catedra de limba engleză, elevii au posibilitatea de a se documenta, a pregăti și prezenta într-o maniera inedită informații legate de culturile altor țări.

Mai mult
9
May

MY PARENT MY HERO

Școala MEA, clasa a VII-a
05/09/2016

Proiectul aduce în prim plan părinții copiilor din Școala MEA, pe care îi invită să vorbească despre pasiunile și profesiile lor. Aflând lucruri utile și interesante despre diverse meserii, copiii au ocazia să-și identifice propriile arii de interes.

Mai mult
14
Feb

LOGOSGIFT

Libraria Carturesti Verona
02/14/2016

Desfășurat în parteneriat cu Librăriile Cărturești, proiectul își propune facilitarea interacțiunii și dialogului dintre elevi și personalități din domenii diverse: litere, etnologie și folclor, teatru, design vestimentar, jurnalism.

Mai mult

Articole

Video

Noutati

O incursiune in trecutul tarii alaturi de Nicoleta Anghel, profesor de Istorie in Scoala MEA

Un popor nu poate există fără istoria lui. Este important să ne cunoaştem originea, să înţelegem de unde am plecat, cum am evoluat şi unde am ajuns. Pentru noi, cei de la Şcoală MEA, este important să-i ghidăm pe elevii noştri să înţeleagă istoria României în context european şi global.

Cititi mai mult..

Cameron Brunke: ne așteaptă un an plin de surprize!

Cameron Brunke este binecunoscut în Școala MEA pentru săptămânile transcurriculare și pentru competițiile creative pe care le organizează. El este însă și profesor nativ de limba engleză, scriitor și coordonator al British National Curriculum în Liceul Teoretic Școala MEA. Haideți așadar să-l cunoaștem mai bine pe unul dintre cei mai îndrăgiți profesori ai noștri!

Cititi mai mult..

Școala Altfel: De la magia poveştilor la magia teatrului

Cu adevărat altfel. Aşa ne-am propus să fie săptămâna dedicată activităţilor educative informale din perioada 18-22 aprilie 2016. Vom avea poveşti şi teatru, magie şi ventrilocie, lecții de percuție muzicală şi de astronomie, activități sportive, expediţii în natură și programe de dezvoltare a abilităților de viață, toate adaptate vârstei şi preocupărilor elevilor Şcoala Mea.   ...

Cititi mai mult..