3 A și 3 C la School Assembly!

Dragobetele și Anul Nou Chinezesc sunt temele întâlnirii întregii școli – The School Assembly din 27 februarie. Vă prezentăm imagini din scenetele claselor a 3-a A și a 3-a C!

Music Stars: poze incendiare din concurs și de la festivitatea de premiere!

6 copy

Miercuri s-a dat startul concursului Music Stars la clasele 0-II în Liceul Teoretic Școala MEA! Showul a fost incendiar! Am cântat şi am dansat extraordinar pe ritmuri latino, hip-hop şi dance!

Vă prezentăm, așadar, o primă galerie de poze (îndelung așteptate) de la Music Stars!

Hip-hop, dance, rock – nici un stil de muzică nu ne e străin! Noi suntem starurile de la clasele a III-a și a IV-a, de vineri – de la Music Stars!

După ce am cântat, am dansat și ne-am în-cântat colegii, a venit și momentul premierii, la Music Stars!

Campanie pentru sprijinirea elevului Răzvan Pintea – lansată de Liceul Teoretic Școala MEA

heart

Dragi părinţi,

Vă informăm că, începând de astăzi, 26 februarie 2015, Liceul Teoretic “Şcoala Mea” lansează o Campanie pentru sprijinirea elevului Răzvan Pintea, care, după cum ştiţi, a suferit de curând pierderea ambilor părinţi într-un tragic accident de automobil. Menţionăm că Răzvan a fost elevul nostru de la vârsta de 3 ani până anul trecut (în clasa a VI-a B), iar părinţii săi, Marinela şi Bogdan Pintea (Dumnezeu să-i odihnească!), au făcut eforturi financiare semnificative pentru educaţia lui Răzvan.

Aşadar, am stabilit următoarea procedură de sprijinire a lui Răzvan:

(1) Doamna Andreea Strugaru, mama elevei Antonia Strugaru de la clasa a VII-a B, a deschis un cont bancar la ING Bank destinat exclusiv donaţiilor pentru Răzvan, cont în care dumneavoastră veţi putea dona orice sumă pe care dumneavoastră o considerați necesară pentru a-i acorda acestuia un sprijin financiar pentru necesităţile imediate. Aici aveţi datele de cont: RO54INGB0000999904865071, ING BANK BUCUREŞTI, Titular cont: ANDREEA STRUGARU;

(2) Când efectuaţi o donaţie spre acest cont, vă rugăm să specificaţi la motivul platii: „Ajutor financiar minor Răzvan Pintea”. Sumele extrase din cont vor fi direcţionate către liceul nostru, iar noi le vom direcţiona către bunica lui Răzvan; doamna Strugaru va pune la dispoziţia noastră extrase bancare cu frecvenţă săptămânală pentru a asigura transparența sumelor depuse de către donatori;

(3) Liceul nostru, prin intermediul Mihaelei Țigănilă (manager) şi al lui Ciprian-Petre Bibic (dirigintele clasei a VII-a B), va deschide şi menţine un dialog cu bunica lui Răzvan, spre a identifica nevoile financiare imediate. De asemenea, liceul nostru va lansa o campanie de întrajutorare a lui Răzvan în cadrul programului „Drama Week” din perioada 6-10 aprilie 2015;

(4) O parte din sprijinul dumneavoastră financiar va fi direcţionat şi spre tratamentul lui Răzvan, care a fost diagnosticat cu diabet, precum şi pentru cheltuielile de obţinere a tutelei de către bunica lui Răzvan.

Vă mulţumim pentru solidaritatea de care daţi dovadă şi avem convingerea că, împreună, vom reuşi să-i aducem lui Răzvan o mângâiere în această situaţie dificilă.

Cu prietenie şi recunoştinţă,

Liceul Teoretic Şcoala Mea

 

Cum ne-am intruit – pentru situații de urgneță

DSC02811

Vinerea trecută s-a desfăşurat, în Liceul Teoretic Şcoala MEA, o instruire urmată de un exerciţiu de evacuare în caz de cutremur.
Activitatea s-a desfăşurat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii”, conform Protocolului încheiat între MEN ŞI MAI – privind pregătirea în situaţii de urgenţă a copiilor, elevilor şi studenţilor din învăţământul naţional preuniversitar şi superior.
La acest exerciţiu au participat toţi elevii, precum şi toți angajații liceului nostru.

Olimpiada de Limba și Literatura Română, etapa pe municipiu – rezultatele

inele olimpice

Doamnelor și domnilor, 

Vă prezentăm rezultatele elevilor Liceului Teoretic Școala MEA participanți la Olimpiada de Limba și Literatura Română, etapa pe municipiu. 

Pentru a descărca rezultatele, vă invităm să faceți click pe acest link

Felicitări elevilor noștri! 

Olimpiada de matematică, etapa pe sector – rezultatele

romani_olimpici_matematica

Doamnelor și domnilor,

Vă prezentăm rezultatele obținute de elevii Liceului Teoretic Școala MEA la Olimpiada de Matematică, Etapa pe sector. 

Pentru a descărca rezultatele, vă invităm să faceți click pe acest link

Felicitări elevilor noștri! 

Scoala noastra

NEWS

Comments are closed.