ACVARIU: la Mărinimos Gallery!

DSCN1448

MĂRINIMOS GALLERY (galeria Liceului Teoretic Școala MEA) găzduieşte în perioada 26 martie – 8 aprilie 2015 Expoziţia de Pictură „Acvariul” realizată cu lucrări ale următorilor elevi participanți la Cursul Opţional de Arte Vizuale: Alexe Karina, Costescu Ştefan, Grecu Alessia, Frunzulică Daria, Nacu Ramona, Simionescu Tudor, Şeitan Anastasia, Tudose Petra, Voicu Antonia, coordonaţi de profesorul Ionuţ Theodor Barbu. Elevii au expus 9 lucrări cu următoarele obiective:

- Compoziţie deschisă;
- Realizarea detaliilor;
- Contrastul în sine al culorilor.

Vă invităm să priviți și să vă bucurați de acvariul nostru!

Spiriduși, dansuri și multe culori: IV B și VI A la School Assemb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vineri după-amiază a venit rândul celor de la a IV-a B și a VI-a A să ne prezinte propriile variante asupra St. Patrick’s Day și Holi/Holika Dahan Festival of Colours – temele Assembly-ului nostru din luna martie.

Le mulțumim pentru spiriduși, pentru dansuri, pentru informații și pentru spectacolul în și de culori – și le mulțumim și fetelor de la clasele a VII-a și a VIII-a care ne-au spus, între scenete, bancuri irlandeze seci :)

Enciclopedica: din 30 martie în Liceul Teoretic Școala MEA!

enciclopedica-3

Doamnelor și domnilor, săptămâna viitoare începe, în Liceul Teoretic Școala MEA, Enciclopedica, un concurs de cultură generală destinat elevilor claselor 0-IV.

Pe scurt, Enciclopedica înseamnă:
- Două secţiuni, pe nivele de vârstă (0-II, III-IV)
- Săptămâna viitoare va fi etapa pe clasă, urmând ca în Săptămâna Altfel să se desfăşoare etapa pe şcoală.
- Domenii de concurs atrăgătoare: Minunile ştiinţei, Călători prin Galaxie, Puterea minţii, Planeta animalelor, Lumea poveştilor.

Le dorim succes tuturor participanților!

St. Patrick meets Holi/Holika – The School Assembly, primar

DSCN1467

St. Patrick’s Day și Holi/Holika Dahan Festival of Colours au fost temele Assembly-ului nostru de dimineață. În galeria alăturată vedeți felul cum au văzut clasele 1 A și 4 B aceste sărbători. Nouă ne-au plăcut foarte mult siridușii irlandezi. Și costumațiile indiene multicolore :)

Trăim sănătos – clasele I-IV și programul SETS

DSCN1440

Miercuri, în Liceul Teoretic Școala MEA, ne-am întâlnit din nou cu cei de la Fundația Prais – în cadrul programului „Și eu trăiesc sănătos!” (SETS – al cărui scop principal este prevenirea obezității infantile).

Alături de Fundația Prais au venit și studenții de la ANEFS, care au desfășurat două lecții cu activități și jocuri sportive/ dansuri pentru clasele I-IV. 

Vă invităm să aruncați o privire peste galeria alăturată: ce părere aveți, ne ajută exercițiul fizic, jocurile și socializarea să trăim sănătos? :)

“Multicultural Celebrations”: Improvisation Game

collage

Noi, cei de la clasele a II-a, ne-am creat propriile ceremonii – pentru că, nu-i așa, aflăm tot mai multe lucruri despre tradițiilor diverse popoare, și vom afla și mai multe la The School Assembly de vineri – și ne-am distrat de minune. La ora de artă dramatică!  

Scoala noastra

NEWS

Comments are closed.