Revista “School Rocks” nr. 5 e online!

School Rocks 5 cover

Doamnelor și domnilor, numărul 5 al revistei “School Rocks” – revista de limba engleză a Liceului Teoretic Școala MEA – este online! 

Pentru a-l răsfoi – și a-l citi – vă invităm să-l descărcați din pagina revistei! [click pe link]

Drama Christmas Show – clasele pregătitoare, I și II

Ho, ho, ho! A început Drama Christmas Show! Clasele pregătitoare s-au urcat luni, pe 15 noiembrie 2014, pe scenă și ne-au spus – în versuri și în cântece, în limba engleză – povești despre Rudolf, renul cel cu nasul roșu, despre elfi și despre bradul lui Moș Crăciun!

Și clasele I au făcut spectacol, luni, la Drama Christmas Show! Le mulțumim că ne-au spus povești – despre jucării și elfii lui Moș Crăciun, dar și despre fapte rele și fapte bune, și bucuria de a dărui! 
Le mulțumim și părinților, pentru că au alcătuit un public extrem de numeros – și de călduros!

Despre un grup de îngeri rebeli care trec, până la urmă, un examen foarte dificil – și despre un ceai de Crăciun cu jucăriile lui Moș Crăciun ne-au povestit, astăzi, elevii claselor a II-a. 
Felicitări – și mulțumim, din nou, și părinților din public, foarte apropiați de noi și plini de entuziasm!

Lucrări și premii ale elevei noastre, Ioana Văllimărescu!

Doamnelor și domnilor, ne face plăcere să vă prezentăm câteva lucrări și câteva premii și reușite ale Ioanei Văllimărescu – elevă a Liceului Teoretic Școala MEA la clasa a VII-a B.

1. Desenul care a obţinut premiul reprezentantei Comisiei Europene în România – se intitulează “Poarta spre Europa”;

2. Premiul al III-lea -Look and Learn Children’s Art Competition – Anglia; lucrarea se intitulează “Books”;

3. Premiul I – Concursul “Afiş pentru Pace” organizat de Club Lions România;

4. Revista Unica/decembrie 2014 a publicat un desen al Ioanei Văllimărescu!;

5. În perioada 16-29 decembrie, Muzeul Moya din Viena găzduieşte expoziţia Mirelei Trăistaru “Add to Address Book”, proiect ce reuneşte 88 de artişti din 15 ţări. Ioana participă în expoziție cu lucrarea “Culorile Copilăriei” și este cea mai tânără participantă din proiect!

Am fost la Atelierul lui Moș Crăciun (în Costești, județul Argeș)!

20141212_130651

Vinerea trecută, pe 12 decembrie, noi, elevii de la primar, din Liceul Teoretic Școala MEA, am vizitat Atelierul lui Moș Crăciun! A fost o excursie plină de surprize la Coșești, în județul Argeș: în Atelier ne-am întâlnit cu Moș Crăciun și cu spiridușii lui (vedeți pozele alăturate!) și ne-am confecționat propriile decorațiuni pentru împodobirea bradului! Vedeți o galerie foto cu excursia noastră la Atelier aici! 

BNC Book Review – premierea și câștigătorii!

DSC02623

Catedra de Limba Engleză a Liceului Teoretic “Şcoala Mea”, alături de Coordonatorul BNC Cameron Brunke, au premiat, vinery, câştigătorii competiţiei BNC Book Review 2014. Acest concurs a fost adresat claselor V-X şi a constat în redactarea unei recenzii de carte în limba engleză – care va fi publicată și în revista „School Rocks”! 

Juriul a recompensat originalitatea argumentării ideilor, claritatea exprimării, respectarea structurii unei recenzii de carte, aşezarea în pagina precum şi impresia de ansamblu. 

Câştigătorii BNC Book Review, ediţia 2014, sunt: 

6A – Clara Florea (recenzie pentru „Middle School: The worst years of my life” – James Patterson) 

7B – Ilinca Arseni (recenzie pentru „The Boy in the striped pyjamas” – John Boyne) 

8A – Roxana Cisleanu (recenzie pentru „Goodnight Mr Tom” – Michelle Magorian)

Masca populară românească – o nouă expoziție MĂRINIMOS GALLERY!

DSC02496

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, MĂRINIMOS GALLERY (Galeria Liceului Teoretic Școala MEA) găzduiește o nouă expoziție de pictură: Masca populară românească! Lucrările sunt realizate de elevii participanţi la Cursul Opţional de Arte Vizuale: Alexe Karina, Costescu Ştefan, Frunzulica Daria, Grecu Alessia, Nacu Ramona, Simionescu Tudor, Şeitan Anastasia, Tudose Petra, Voicu Antonia, sub coordonarea profesorului Ionuţ Theodor Barbu.

Vedeți toate lucrările în galeria de mai jos! 

Scoala noastra

NEWS

Comments are closed.