Clasele I și arta sacră: la Muzeul Național de Artă

IMG_7209

Noi, cei de la clasele I A și I B, am fost din nou la Muzeul Național de Artă. De data aceasta, am discutat despre arta sacră. Apoi ne-am apucat, ca de obicei, de treabă, punând în practică lucrurile pe care le-am învățat – într-un atelier de pictură! 

Concursul național de geografie Terra: elevii calificați la etapa pe sector

DSC_5006

Doamnelor și domnilor,

Am aflat rezultatele la Concursul Național de Geografie Terra – și suntem mândri să vă prezentăm lista elevilor calificați la următoarea etapă: aceea pe sector! Pentru a descărca rezultatele, vă invităm să faceți click pe acest link! 

Felicitări tuturor elevilor participanți! 

Sunt profesor! La clasa a II-a B

20150127_153423

Unii dintre noi au ajuns la sfârșitul campaniei “Citesc-Sunt profesor!” Am avut de parcurs un număr de cinci lecturi din lista noastră de lecturi, iar după fiecare lectură citită am primit un voucher .

La final a venit și răsplata – suntem profesori, putem preda celorlalți elevi și chiar îi putem evalua la panoul de evaluare orală.

Ce spuneți ,a meritat efortul?

Concursul Euclid, Proba de Matematică, Etapa a II-a: Rezultatele!

euclid color

Doamnelor și domnilor,

Vă prezentăm rezultatele Concursului Național Euclid, Proba de Matematică, Etapa a II-a, 2014-2105. Pentru a descărca tabelul cu rezultatele, vă invităm să faceți click pe acest link

Felicitări tuturor participanților din Liceul Teoretic Școala MEA pentru rezultatele frumoase! 

Junior Public Speaking: cinci (5) premianți pentru Liceul Teoretic Școala MEA!

????????????????????????????????????????

Sâmbătă, 24 ianuarie, a avut loc competiţia Junior Public Speaking, în urma căreia Liceul Teoretic Şcoala Mea a obţinut nu mai puțin de 5 (cinci) premii!

Anul acesta, ne-am evidenţiat prin sensibilitate (Ilinca Gabura), interacţiune cu publicul (Luca Alexandru), tehnica oratorică (Drăgan Alexia), inocență (Calin Pădure), graţie (Nora Stancu).

Premiile sunt următoarele:

Premiul 1 – Luca Alexandru (3B)

Premiul 1 – Drăgan Alexia (3B)

Menţiune – Ilinca Gabura (3C)

Menţiune – Pădure Calin (2A)

Menţiune – Nora Stancu (5 A)

Felicitări de asemenea şi elevilor Crişan Matei, Gheorghiţă Ana şi Matei Karina care au reprezentat şcoala noastră cu mândrie şi simţ de implicare!

Țara dulciurilor: o nouă expoziție MĂRINIMOS GALLERY!

 

DSC02724

MĂRINIMOS GALLERY (expoziția Liceului Teoretic Școala MEA) găzduieşte, în perioada 14 – 28 ianuarie 2015, Expoziţia de Pictură „Țara dulciurilor” realizată cu următorii elevi participanţi la Cursul Opţional de Arte Vizuale: Costescu Ştefan, Frunzulica Daria, Grecu Alessia, Nacu Ramona, Simionescu Tudor, Şeitan Anastasia, Tudose Petra, Voicu Antonia, coordonaţi de profesorul Ionuţ Theodor Barbu. 

Elevii au expus 8 lucrări cu urmatoartele obiective:
- Relaţia plin-gol
- Armonia cromatică
- Realizarea detaliilor vizuale

Vă invităm, așadar, la expoziție!

Scoala noastra

NEWS

Comments are closed.