Crăciunul perfect

de Călin P.

A venit Crăciunul, Unul ca niciunul, Cu un brad minunat, Pe care l-am decorat. Sub el se găsesc cadouri, Cu hârtie de împachetat în carouri, Și șosetuțe drăguțe, Nici prea mari, nici prea micuțe. Mama gătește prăjituri, Bomboane,torturi și checuri. Și multe alte bunătăți Casă mănânci cât poți! Ne adunăm în jurul bradului Și cântăm cântecul Domnului Distrându-ne impreună, Iar zurgălăii voios sună.  

Poezie de Crăciun

de Sarah A.

Crăciunul a venit, E timpul să ne distrăm un pic, Cu mâncare peste tot, De n-o să mai fie loc! Copiii zburdă, Cât timp jumătate de masă mi-e în burtă, Lumini sunt agățate Și cadouri o să-mi placă toate! Acum, copii, eu zic să dormiți, Ca toți ceilalți pitici Și doar să știți, N-o să fiți dezamăgiți.

Venirea lui

de Tamara-Maria B.

Eu sunt pregătită din noiembrie Pentru luna decembrie, Și am pictat cu o pensulă, O micuță insulă, Plină de cadouri și pentru toți sacouri. Cum îi las lui biscuiți Sau zânei dinți, El ne aduce jucării, Adică la copii, El este Moș Crăciun Și vine de Ajun!

Crăciunul

de Alexa G.

Crăciunul a venit, Cu zăpadă ne-a primit Și cu cadouri frumoase, Care sunt sub brazi în case. Moșul e pe cer cu renii, Să-l vadă toți sătenii. Năsucul lui Rudolph era roșu, Precum costumul lui Moșu. De dimineață Copiii se spală pe față Și dechid cadouri, De la Moșul din nouri.  

Poezia Craciunului

de Andrei-Constantin M.

Crăciunul a sosit, Iar eu sunt fericit, Cu familia mă distrez Și o glumă inventez. Moșul mi-a adus O mașină de tuns, Sunt cel mai bucuros Că-s un mustăcios. La Polul Nord am plecat Și bomboane am mâncat, Cu Moșul m-am jucat, Iar cadouri am furat.  

Moș Crăciun

de Matei-Cosmin R.

Moș Crăciun a venit Și mă face fericit Ca pe toți ceilalți copii Cu cadouri aurii. A intrat pe horn, Când toți dorm, Iar noi nu știam, Dar eu îl priveam.  

Crăciunul

de Daria P.

Crăciunul e frumos, Ca un pui de urs Și-n noaptea aceasta, Pe la ferestre, Apar cadourile măiestre. Fulgii cad și ninge-ntruna Și zăpada strigă URA! Iar copiii fericiți se îndoapă cu dulciuri mici. Lumea e de gheață Sub zăpada măiastră Și Moșul vine acum, Precum un fulger de lumină, Prin fum!  

Moș Crăciun

de Daria-Teodora Ț.

Moș Crăciun, Dar tu când vii? Te aștept noapte și zi, Să ne aduci cadouri multe. Însă tu când vei veni. Eu te voi veghea să știi, Îți pun lapte tot ce vrei, Însă eu te rog frumos Să-mi semnezi aici pe coș!  

Crăciunul

de Luca-Andrei B.

De Crăciun vine Moșul, Pe la coșuri, De pe casă Și pe masă! Lapte și dulciuri, Iar pe casă țurțuri, Micuți și argintii, Ce îți picură în suflet bucurii. Iar copii fericiți, Care așteaptă toți uimiți Pe Moș Crăciun. Doresc să îl invit, Pentru ai spune Crăciun Fericit!  

Crăciunul

de Diana-Andreea G.

Crăciunul a venit, Iar frigul a sosit, Copiii îl așteptau pe Moș, Cu un pahar de lapte și gogoși. Cadouri multe stau sub brad, De aceea globurile cad. Copiii le deschid fără milă, Jucării,câini, chiar și o cămilă! Acesta este Crăciunul Și mereu este în Ajun. Zăpadă multă e, Iar Moșul vine pe ocazie!  

Moș Crăciun

de Luca-Andrei P.

Moș Crăciun a și sosit, Cu a sa traistă a venit, Totul este minunat, Parcă ar fi inventat. Bradul e împodobit, Acasă la el s-a învârtit, E plin de culori, Parcă ar fi din nori. Afară ninge de zor, Ca și cum ar fi un mic cor, Țurțurii cresc pe la ferestre Și zăpada cade ca-n poveste.  

Crăciunul

de Mircea P.

Crăciunul a venit, Toți copiii au sărit, Puneți mâncarea pe masă, Cu care puteți umple o casă. Cu părinții o să ne jucăm, Fără să pătăm, Puloverele noastre pufoase Care ne încălzesc pe la oase. Noi cadouri așteptăm iar, Scrie chiar și la ziar, Crăciunul va veni negreșit Și toți copiii în vacanță s-au trezit!  

Crăciunul

de David-Alexandru R.

Crăciunul este o sărbătoare Care este foarte mare Și ne face fericiți, Când noi suntem adormiți, Că-l așteptăm pe Moș Crăciun Să nu dea un cadou bun. Apoi cu cadouri ne jucăm Și șampanie bem, Cu prietenii ne distrăm Și împreună mâncăm. Acesta este Crăciunul Și pe an avem doar unul!