Revistele noastre sunt premiate

Suntem iarăși mândri și fericiți! Am participat și anul acesta la concursurile de reviste școlare și am fost din nou premiați: premiul I la etapa pe sector, pentru revista în limba engleză ’School Rocks’ și limba română „Firul Ariadnei”, iar pentru concursul pe municipiu, am obținut locul I, cu revista în limba engleză și locul III cu revista în limba română.

Revista in limba română, „Firul Ariadnei”, este o revistă de tip caleidoscop, cuprinzând informații din domeniile de activitate școlară și extrașcolară a școlii, proiecte realizate de către elevi și creații literare izvorâte din sufletele copiilor.

De asemenea, revista în limba engleză a școlii, ’School Rocks’, este o revistă care dezvăluie pasiunile și realizările elevilor de-a lungul anului, aceasta fiind împărțită în trei categorii: ’News, Events & Trends’, ’Creative writing’ și ’Laughter zone’ în care sunt prezentate evenimentele din semestrul respectiv, știri de ultimă oră din cadrul școlii, compuneri, poezii și, ca să nu uităm că râsul este benefic, o zonă de amuzament.

Le mulțumim coordonatorilor revistelor noastre, Andreea- Florentina Șandor, profesoara de limba română și domnului profesor de engleză Ciprian- Petre Bibic, pentru implicarea și dăruirea cu care ne îndrumă pașii în realizarea acestor reviste și ne propunem ca și în anii care urmează să facem cunoscute performanțele și creativitatea copiilor din Liceul Teoretic Școala Mea.