Donații

Donații

Ceea ce face din Liceul Teoretic Școala Mea o comunitate caldă, primitoare, empatică și de succes este multitudinea de persoane care alcătuiește familia noastră. Contribuțiile financiare reprezintă un mod important prin care reușim împreună să oferim și să ajutăm comunitatea LTSM să crească și să se îmbunătățească.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și pentru că ne ajutați să construim o comunitate mai puternică!

În cadrul comunității LTSM sunt organizate anual campanii umanitare de strângere de fonduri prin evenimentele de Crăciun ale liceului (Christmas Fair, Turneul ”Cup of Good Hope”), Talent Show, Drama Week, Spring Fair sau Ziua Internațională a Alimentației.

Părinții și elevii sunt implicați în acțiunile umanitare organizate de Liceul Teoretic Școala Mea, iar sumele rezultate în urma acestor acțiuni sunt redirecționate către centre precum Adăpostul de Zi și de Noapte pentru Copiii Străzii, sector 5, Centrul de Copii cu Dizabilități, sector 5, Casa de zi “Sf. Iosif”, Centrul Rezidențial pentru Copii “Henri Coandă”, Bacău, asociații precum Asociația “Ana și Copiii”, Asociația ”Speranță pentru Tine”, Asociația “Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți”, cazul familiei Bach, al familiei Ciorbă și al familiei Ștefan, susținute de Fundația “Mereu Aproape”, proiectul “Ajută o mamă să se ridice din nou” prin Fundația Inovații Sociale “Regina Maria” și cazuri ale copiilor din familii defavorizate din mediul rural prin Asociația “Atelierul de Bine”, Grădinița Luncile (Jud. Vrancea), Școala Specială Nr. 1, București, Centrul de Plasament “Casa Iosif”, Șos. București-Măgurele.