Istoric

Cronologie

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Istoric

În Liceul Teoretic Școala Mea, noi credem că fiecare om are o personalitate unică, iar succesul și fericirea se definesc diferit. Considerăm, de asemenea, că educația potrivită determină elevii să se descopere, să înțeleagă cine sunt și să-și maximizeze aptitudinile pentru a avea o viață împlinită și echilibrată.

Școala Mea oferă părinților o soluție extinsă învățământului public românesc, cu accent pe dezvoltarea holistică a copiilor, în așa fel încât performanța școlară să fie îmbinată cu integrarea socială și o inteligență emoțională crescută. Curriculumul și programele Școala Mea pregătesc elevii pentru integrarea în sistemele profesionale și sociale, atât românești, cât și internaționale. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul educației, Liceul Teoretic Școala Mea cultivă educarea unui individ activ social, independent, responsabil, cooperant și încrezător.

Ne dorim să transmitem valori în cadrul unei educații orientate spre toleranță, multiculturalism, în așa fel încât să formăm personalități capabile să devină autonome. Ne propunem să educăm copii și adolescenți capabili să se orienteze în lumea contemporană prin implicarea într-un sistem de învățare interactiv și transdisciplinar.

Prestigiul instituției noastre este oferit, în primul rând, de calitatea actului educațional, centrat pe dezvoltarea armonioasă a elevilor noștri. Viziunea, misiunea și strategiile noastre educaționale urmăresc succesul școlar, raportat la evaluările specifice sistemelor educaționale românesc și britanic. Simultan cu rezultatele obținute la nivelul evaluărilor școlare naționale, elevii noștri au obținut rezultate onorante în cadrul examenelor Cambridge (YLE, KET, PET FCE, IGCSE și A Level), Trinity, Public Speaking, IELTS și IGCSE.