Joburi vacante

Joburi vacante

Construim o echipă de profesori lideri și profesioniști în educație, care să ne ajute să susținem misiunea și viziunea școlii. Trimite-ne CV-ul tău la adresa secretariat@scoala-mea.com și aplică pentru una dintre pozițiile disponibile în Liceul Teoretic Școala Mea!

Formular aplicare


  Dezvoltare profesională

  Liceul Teoretic Școala Mea organizează anual traininguri de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice LTSM.

  • Training intern de formare profesională în 3 sesiuni de desfășurare, cu următoarea tematică: “Autocunoaștere și dezvoltare personală” (susținut de prof. Ciprian – Petre Bibic), “Comunicare eficientă” (susținut de prof. Ana-Maria Nache) și “Oportunități vs. Dificultăți” (susținut de consilier școlar Smaranda Caciulatu). Acest training intern de formare profesională a avut la bază tematica Conferinței Internaționale ECIS-AISAP de la Bruxelles (4-6 octombrie 2018), la care au participat cei 3 formatori menționați mai sus.
  • Training intern de formare profesională CELTA pentru profesori. Acest training a fost susținut de către prof. Ana-Maria Nache și prof. Andreea Preda, ca urmare a experienței acestora în urma susținerii și promovării cursului CELTA din luna iulie 2018 de la Budapesta, Ungaria.
  • Parcurgerea Cursului Online “Introduction to Cambridge Lower Secondary – An online training course for teachers”. Acest curs a fost parcurs de către toate cadrele didactice ale LTSM.
  • Parcurgerea Cursului “National Online Safety”. Acest curs a fost parcurs de către toate cadrele didactice ale LTSM.