Sănătate & Nutriție

Sănătate

Cabinet Medical

Pentru că sănătatea elevilor noștri este un aspect important pentru noi, în Liceul Teoretic Școala Mea sunt amplasate cabinete medicale, iar cadrele medicale sunt disponibile pe tot parcursul programului elevilor.
Serviciile medicale sunt asigurate de un medic şi de o asistentă, în cadrul cabinetului medical şcolar. Şcoala are capacitatea să rezolve problemele minore de sănătate, fiecare elev fiind urmărit periodic printr-un examen clinic de bilanţ, cu rol evaluator şi de prevenţie.

Cabinet de asistență psihopedagogică

Cabinetul de asistență psihopedagogică al Liceului Teoretic Școala Mea asigură informarea, cunoașterea și consilierea elevilor, părinților și cadrelor didactice prin programe specifice activității de consiliere, centrate pe prevenție și intervenție.

Nutriție

Sorin Florescu este bucătarul LTSM și are o experiență de 25 de ani în domeniul gastronomiei, experiență pe care a dobândit-o în restaurante din Germania, Italia, Anglia și România. Este pasionat de slow food, bucătăria mediteraneană și de …muzică electronică. Deviza personală: calitate, nu cantitate.