Serviciul de transport

Serviciul de transport

Serviciul de transport al Liceului Teoretic Şcoala Mea reprezintă o metodă eficientă şi recomandată de parcurgere a drumului dintre casă şi şcoală.
Flota cuprinde 10 bus-uri Ford Transit 8+1 (ani de fabricaţie 2015-2019) şi asigură preluarea elevilor, atât din Bucureşti, cât şi din zonele limitrofe ale acestuia, precum Pipera, Corbeanca, Otopeni, Mogoşoaia şi Chitila

Cinci puncte tari pe care trebuie să le cunoaşteţi:

Transport unanim

Serviciul este destinat tuturor copiilor şi elevilor de la grădiniţă până la liceu. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani serviciul este realizat cu bus-uri dedicate, dotate conform vârstei copiilor. Capacitatea maximă a bus-urilor este de 9 persoane (8 copii + şofer), dar în perioadele de risc epidemic serviciul funcţionează la o capacitate redusă, de 5 persoane (4 copii + şofer).

Sigur şi de încredere

Serviciul este asigurat de o echipă de adulţi specializată, formată din 9 persoane cu experiență, dedicate şi implicate în respectarea procesului de securitate. Elevii sunt preluaţi şi conduşi sau redirecţionaţi de către supraveghetorii şcolii, înaintea şi după finalizarea orelor de curs.

Vă ţinem la curent!

Părinţii au o comunicare directă şi permanentă cu persoana care îndeplinește serviciul. Astfel, aceștia sunt informați imediat despre eventualele evenimente neprevăzute, produse în trafic, defecţiuni tehnice, sau situaţii delicate, intervenite în sănătatea copilului pe parcursul realizării serviciului de transport. Mai mult decât atât, buna comunicare dintre părinţi şi şofer ajută la rezolvarea unor probleme de preluare a copilului de către familie.

Door-to-door

Copiii sunt preluaţi şi predaţi în mod direct de la și la domiciliu.

O soluţie de mobilitate la preţuri accesibile

Şcoala se angajează în asigurarea serviciilor la preţuri accesibile şi de calitate.


    DusDus-intors


    PrescolarPrimarGimnazialLiceal